Single Blog

  • Home
  • Herlevi Holding tuplasi ammattitaitonsa!

Herlevi Holding tuplasi ammattitaitonsa!

Herlevi Holding on toivottanut riveihinsä tervetulleeksi uuden yrityskaupan asiantuntijan. Antti Kauppinen on tottunut auttamaan ja palvelemaan yrityksen päättäjiä löytämään oikeat ratkaisut, jotka ovat liiketoiminnan kannalta tuottavia ja tehokkaita.

Avoimeen ja rehelliseen toimintaan perustava Kauppinen uskoo, että ratkaisukeskeisyys on myös syy siihen, että asiakkaat luottavat häneen ja soittavat silloin, kun etsivät ratkaisua haasteisiin. 

”Suurena hyötynä näen itsessäni sen, että kun lähdemme työstämään yhdessä projektia eteenpäin, omaksun hyvin nopeasti asiakkaan tavoitteet ja sen, miksi niitä ollaan tavoittelemassa. Täten pystyn tarjoamaan todella täsmällisiä ratkaisuja. Myös avarakatseisuuteni erilaisten mallien kokeilemiseen sekä hyödyntämiseen toimeksiannoissa tuo raikkautta ehkä hieman kangistuneeseen tapaan tehdä yrityskauppaa”, summaa lisääntyneistä suosituksista iloitseva Kauppinen. 

Työelämässä Antin intohimoja ovat uusien sekä tuttujen ihmisten tapaaminen ja niistä syntyvät merkitykselliset lopputulokset, sekä niiden myötä kehittyvä luottamussuhde toiseen osapuoleen, joka parhaimmillaan ulottuu työelämän ulkopuolelle.  

Anttiin saat yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse, tehdään yhdessä seuraava yrityskauppasi!

antti.kauppinen@herlevi-holding.fi

puh. 0504680534