Single Blog

  • Home
  • Herlevi Holding Oy mahdollisti onnistuneet yrityskaupat, jotka lämmittävät kuin Hesatekin lämpöpumput

Herlevi Holding Oy mahdollisti onnistuneet yrityskaupat, jotka lämmittävät kuin Hesatekin lämpöpumput

Tarmo Herlevi toimi jälleen yhteensaattajana, kun kaksi ammattilaista kohtasi ja yhdisti voimansa! 

“Tapasin Hesatekin toimitusjohtaja Mikko Vörlinin eräässä tapahtumassa alkutalvesta. Keskusteltuani hänen kanssaan huomasin, että hänen tavoitteensa oli kasvattaa yritystään mahdollisesti yrityskauppojen kautta. Mikon tutustuttua osaamiseeni toimeksianto tehtiin, ja aloin etsimään hänelle sopivaa kohdetta. Helmikuussa lyötiin löydetyn kohteen kanssa kättä päälle, ja tänään allekirjoitettiin yrityskauppa”, sanoo Tarmo Herlevi. “Homma eteni nopeasti, ja niinhän oikeilla asioilla on taipumus edetä”. 

Hesatek on nopeasti kasvanut kotitalouksien ja toimitilojen lämmitysjärjestelmiä myyvä, asentava ja huoltava helsinkiläinen yritys. Se toimittaa jo yli tuhat lämpöpumppua vuosittain, ja sen asiakaskunta säästää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa jo pienen energialaitoksen verran energiaa! TeamTech taas on Tuusulassa toimiva LVI-urakointiliike, joka on kehittänyt Fresh Wash -lämpöpumppujen pesupalvelun. Tämän palvelun avulla vanhakin lämpöpumppu saadaan jälleen puhaltamaan puhdasta sekä kylmää tai kuumaa ilmaa energiaa säästäen. 
Yrityskaupan tavoitteena on varmistaa, että kaikki asiakkaat saavat jo tehdyille lämpöpumppuinvestoinnille parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja laitteet pysyvät toimintakunnossa niin kesähelteillä kuin talvipakkasillakin. 

“Tämä yrityskauppa auttaa Hesatekia kasvamaan markkinoita nopeammin. Se on tärkeää varsinkin nyt, kun valtio subventoi kotitalouksia siirtymään matalahiilisempään teknologiaan. Esimerkiksi vanhojen öljylämmitteisten talojen lämpöenergia tuotetaan jatkossa edullisella ilmasta veteen siirretyllä lämpöpumpputekniikalla tai perinteisemmällä ilmalämpöpumpputekniikalla”, Tarmo Herlevi tiivistää.

“Yhtiömme strategia on olla yksi kumppani kaikkien kotien lämmittämisessä. Asiakkaillemme on tärkeää mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen korkea hyötysuhde, puhdas sisäilma ja laitteiston pitkä ikä. Siihen saamme nyt paljon lisävoimaa, kun TeamTech Oy:n toimintakonsepti, asiakkaat ja sen henkilöstö siirtyvät meille” sanoo Hesatek Oy:n toimitusjohtaja Mikko Vörlin. 

”Yritys, joka haluaa luoda arvoa asiakkailleen, henkilökunnalleen ja omistajilleen, kasvaa aina markkinoita nopeammin. Olen iloinen onnistuneesta yrityskaupasta ja toivon paljon menestystä teidän tulevaisuuteenne. Toivotan myös tarmoa jokaiseen päiväänne!” Tarmo Herlevi ilakoi.

Tutustu Hesatekin toimintaan

Tarmo Herlevi
yrityskaupan asiantuntija
+358 44 0852300

Mikäli tarvitset apua omassa yrityskaupassa tai sen suunnittelussa, ota rohkeasti yhteyttä tarmo.herlevi@herlevi-holding.fi. Kasvatan yritystäsi yrityskauppojen avulla ja autan sinua myös exit-strategian luonnissa.

Kuvassa vasemmalta oikealle Jari Yliniemi (toimitusjohtaja, Teamtech Oy) Mikko Vörlin (yrittäjä, Hesatek Oy) ja Tarmo Herlevi (Herlevi Holding Oy).